МВА ЗА КОМПАНИЮ, Мария Мокейчева

18/08/2013

Деловой Петербург (Санкт-Петербург), 27.03.2013
МВА ЗА КОМПАНИЮ, Мария Мокейчева

Анна Измайлова , руководитель маркетинговых коммуникаций Стокгольмской школы экономики в России, говорит, что глобальных изменений в европейском формате программы EMBA пока не произойдет. "Недавно мы ввели в программу EMBA такие процессы, как MBA Live (отработка кейсов и решение проблем на примере реально работающей компании) и Leadership Intelligence (помогает слушателям развить лидерские качества вплоть до стратегии развития для достижения успеха)", - отмечает она.

Обновлено: 27.03.2013

Текст  Фотокопия 1

Delovoi Peterburg (St. Petersburg), March 27, 2013
МВА FOR COMPANY'S SAKE, Maria Mokeicheva

Anna Izmailova, head of market communications of Stockholm School of Economics, Russia, says that there will be no comprehensive changes in the European format of EMBA program yet. Along with this, there are some novelties anyway. She says, "Recently, we implemented such processes as MBA Live (working out of cases and solving of problems at examples of a really working company) and Leadership Intelligence (it helps the students to develop leadership qualities up to a strategy of development for achievement of success) into EMBA program."

Updated: 27.03.2013

Тext  Photocopy 1